ui / ux

Mediapalvelut ja UI/UX projekti

Voltti

Alle kuukaudessa tehty kouluprojekti. Tuloksena oli demo versio sovelluksesta. Projektiryhmässä oli 3 henkilöä ja tein UI/UX designin ja front-end koodauksen.

Voltti on selaimessa oleva mobiilisovellus sähköauton käyttäjille, joka näyttää sijainnin tai haun perusteella latauspisteitä ja tietoa niistä. Ominaisuutena oli myös navigointi halutulle latauspisteelle ja hakutuloksien rajaaminen asetuksilla.

Innovaatio projekti

greener apps

Noin 5 kuukautta kestänyt projekti, joka tehtiin Helsingin kaupungille. Projektiryhmään kuului 6 henkilöä ja olin osana UI/UX designia ja demojen/prototyyppien sekä esitysmateriaalien tekemistä.

Greener Apps listaa sovelluksia niiden energia ystävällisyyden mukaan käyttäen useaa eri kriteeriä, kuten akun kulutusta ja omistavan yrityksen energian kulutus.

greenerapps
Klikkaa suuremmaksi
Mediapalvelut projekti

Voltti stats

Pari kuukautta kestänyt kouluprojekti, joka tehtiin “asiakkaalle”. Projektiryhmä oli 3 henkilöä. Tein UI/UX designia, front-end koodausta ja projektin hallintaa.

Voltti Stats:iin ladataan excel tiedosto ja sivusto visualisoi sen diagrammeiksi ja tuo esille statistiikkaa hybridiauton kulutuksesta.